Зашто СОЦИЈАЛА?

Зашто СОЦИЈАЛА?

Двадесет први век је музичарима пружио могућност да на лак и јефтин начин своје музичко дело сниме и документују у кућним условима. По истом принципу је настала идеја о издавачкој кући СОЦИЈАЛА РЕКОРДС. Приликом оснивања ове издавачке куће, водили смо се принципом да се више вреднује идеја и креативност уметника, него квалитет опреме и количина средстава уложених у продукцију и „додатну шминку“ која засењује срж идеје.

СОЦИЈАЛА РЕКОРДС је од оснивања до данас сарађивала са многобројним неафирмисаним уметницима из свих области (музика, филм, стрип, сликарство, књижевност итд), делећи са њима исту визију о слободној уметности која не зависи од финансијске потпоре.

Светли корак у еволуцији СОЦИЈАЛЕ РЕКОРДС било је формирање Удружења грађана под називом Удружење слободних неафирмисаних уметника СОЦИЈАЛА РЕКОРДС“ и почетак сарадње са привредним друштвом ФЕР ШЕР (Fair Share). До данашњег дана, СОЦИЈАЛА РЕКОРДС, у својој продукцији може да се похвали са преко четири стотине песама, тридесетак филмова кратког метра, два стрипа и две збирке научнофантастичних новела.

Будући планови Удружења у скоријој будућности су издавање мултимедијалног ЦДа у сарадњи са ФЕР ШЕР-ом и промовисање слободне музике на интернет радију који је покренуло ово привредно друштво.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s